Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

επιτυχία σημείωσε η «Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας» στη Ν.Ελβετία Θεσσαλονίκης

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η «Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας» στη Ν.Ελβετία Θεσσαλονίκης (11-14.9.14)

Με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων, με εργαστήρια, σεμινάρια, συζητήσεις, θεατρικά και καλές μουσικές, ολοκληρώθηκε και η 4η πολύχρωμη «Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας», στο πάρκο Ν.Ελβετίας, στη Θεσσαλονίκη. Παρ’ όλες τις έκτακτες καταστάσεις και τον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για την οργάνωση της οικογιορτής, όλα εξελίχθηκαν πολύ αρμονικά.
διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ...

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή η 4η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στο πάρκο Ν.Ελβετίας, στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το σημερινό, αυριανό και μεθαυριανό πρόγραμμα εργαστηρίων, σεμιναρίων, συναυλιών και λοιπών δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Πέμπτη-Κυριακή 11-14 Σεπτεμβρίου (από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο)
Στο πάρκο Νέας Ελβετίας, περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη

4 μέρες, 95 παραγωγοί και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα, δεκάδες εργαστήρια, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικά, δράσεις για παιδιά και άλλες εκδηλώσεις
Στην φετινή Οικογιορτή συμμετέχουν 95 παραγωγοί και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα. Μαζί μας θα είναι και 12 συλλογικότητες: ΒΙΟ.ΜΕ., Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Σπείρα γης, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Πράσινες Διαδρομές, ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ευδώρα Γαία, Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης, Κύτταρο Νέας Γης, ΠΕΡ.ΚΑ., Greenwave Festival, Αλλιώτικο Σχολείο, "Νέο Θεμέλιο" Α.Μ.Κ.Ε., Οικολογικό Συνεταιριστικό Πρατήριο Θεσσαλονίκης.
διαβάστε ολόκληρο το κείμενο εδώ...