Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

9η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χαλκίδας

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 9η Πανευβοϊκή Γιορτή  Οικολογικής Γεωργίας και   Χαλκίδας,  που θα πραγματοποιηθεί στις 23-24-25 Σεπτεμβρίου 2022 , στο Πάρκο τουΛαού, το μεγαλύτερο πάρκο που διαθέτει η Χαλκίδα. 

 Μπορούν να λάβουν μέρος οικο-παραγωγοί και μεταποιητές (προσοχή όχι έμποροι) προιόντων φυτικής και ζωικής παραγωγής, χειροτέχνες και παραγωγοί καλλυντικών με οικολογικής προέλευσης προιόντα.

 Αιτήσεις συμμετοχών για

την 9η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας υπάρχουν ανά κατηγορία στις παρακάτω ηλεκτρονικές φόρμες.

 Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής μέχρι τις 10.08.2022

 (Πατήστε πάνω στο όνομα της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει)

 Καλλιεργητές  (Αφορά αποκλειστικά καλλιεργητές (εκθέτες νωπών)

 Μεταποιητές τροφής  ΠΡΟΣΟΧΗ μεταποιητές που είναι και παραγωγοί (πχ λαδιού) θα πρέπει να συμπληρώσουν και την κατηγορία των καλλιεργητών.

 Ο μεταποιητής οφείλει να παράγει ο ίδιος ή να προμηθεύεται από έμπιστο παραγωγό οικολογικής καλλιέργειας τουλάχιστον το 50% των συστατικών από κάθε προϊόν του, υποστηρίζοντας έτσι την συνεργασία μεταξύ μεταποιητών και παραγωγών.

 Κτηνοτρόφοι  ΠΡΟΣΟΧΗ :Όσοι κτηνοτρόφοι είναι και καλλιεργητές θα πρέπει να συμπληρώσουν και την αίτηση των καλλιεργητών.

 Μελισσοκόμοι 

 Παρασκευαστές φυτικών σκευασμάτων, καλλυντικών και προϊόντων σωματικής υγιεινής (σαπούνια, σαμπουάν, κτλ)

 Χειροτεχνία και κατασκευές (εκτός κοσμημάτων και κεραμικών)

 Κατασκευαστές κοσμημάτων

 ΠΡΟΣΟΧΗ. Πάγκοι που αποτελούνται μονάχα από κοσμήματα τα οποία κατασκευάζονται μόνο από σύνθεση έτοιμων στοιχείων δεν γίνονται δεκτοί. Ένας από τους σκοπούς της Οικολογικής

Γιορτής Γεωργίας και Χειροτεχνίας είναι να κατασκευάζουμε όσο πιο οικολογικά γίνεται τα χειροτεχνήματά μας με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. Τα χειροτεχνήματά μας αποτελούν καλλιτεχνική δημιουργία με φυσικά υλικά και όχι απλά σύνθεση αγορασμένων στοιχείων. 

 Κεραμίστες, αγγειοπλάστες

 Συλλογικότητες-Ομάδες

 Πληροφορίες : Οικογιορτή Εύβοιας

 Facebook :Ομάδα  Οικογιορτή Εύβοιας   & Οικογιορτή Εύβοιας  Επίσης στο email :  oikogiortievias@gmail.com